Over Ons


Ons Verhaal


Wij zijn een team van studenten Modetechnologie te HoGent. Wij kregen de opdracht om een smart design te bedenken dat voldoet aan de behoeften van de consument, alsook volledig beantwoordt aan een ecologisch verantwoord product. Consuminderen was hierbij heel belangrijk. Een sterk concept gekoppeld aan een trendy thema moest centraal staan. Tijdens het verloop van het proces hebben wij vooral gemerkt dat innovatie en duurzaamheid niet altijd even gemakkelijk te combineren waren. Het product moest als het ware meer dan 1 doel hebben om succesvol te zijn, waarbij de materiaalkeuze ook een belangrijke rol speelde. Het is een leerzaam proces geweest voor ons allemaal.

Waarom voor ons kiezen?


Behalve om er enig voordeel uit te halen?

Duurzaam

Cyclo is een duurzame en multifunctionele fietstas die gebruikt kan worden als handtas of rugzak. Hierbij wordt standaard een afzonderlijke laptophoes en een montagerek voorzien. Aan de rugzijde bevindt zich een anti-diefstalzakje om al je kostbare spullen veilig weg te bergen. Binnenin wordt het gevoerd met bio katoen.


Multifunctioneel

De Cyclo bag heeft een minimalistisch trapeziumvormig design. Met een handig rekje op de fiets wordt het zeer makkelijk om de tas hieraan te bevestigen. De tas is gemaakt uit Skai EVIDA diervriendelijk leer. De draagriemen zijn gemaakt uit afgedankte fietsbanden.

Ons Verhaal

ONS GEWELDIG TEAM